TSO

​​​​​​

Tussenschoolse Opvang

 
 

Op onze school bestaat de mogelijkheid tot overblijven. De kosten zijn €2,50 per keer en kinderen die zonder melding overblijven €5,00. De kinderen worden tijdens de middagpauze opgevangen door een vaste groep gecertificeerde TSO krachten. De middagpauze is voor alle groepen op maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 uur tot 13.05 uur. 

De kinderen nemen zelf brood en drinken mee. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om de lunch in de koeling van school te bewaren. Het lunchpakket moet dan, duidelijk voorzien van naam en groep, in de daarvoor bestemde bakken worden gezet.  

Wij maken gebruik van het online programma ‘overblijven met Edith’. U maakt eerst een account aan via www.overblijvenmetedith.nl en vervolgens klikt u voor uw kind de gewenste dagen aan. 

Het is aan te bevelen om zo snel mogelijk een account aan te maken zodat u dit al heeft zodra u uw kind wil gaan opgeven. Op de website van ‘overblijven met Edith’ vindt u een duidelijke handleiding. Het afmelden gaat eveneens via deze website. 

Betalen kan alleen via een automatische incasso. U tekent eenmalig een volmacht zodat wij aan het eind van elke overblijfmaand het verschuldigde bedrag van uw bank- of girorekening kunnen afschrijven.  

Contact​

Coördinator: Mw. Najia Hamida
 
 

Documenten

Reglement Tussenschoolse Opvang.pdf​​