BSA

​Bredeschoolactiviteiten

Topacademie

De Topklas is voor kinderen in de groepen 7 en 8. De kinderen worden geselecteerd op basis van de resultaten van het LVS. De Topklas komt wekelijks bij elkaar om te werken aan verrijkingsstof en het plannen van het extra werk voor de komende week.

Spaanse school

In het schoolgebouw van onze school worden lessen in de Spaanse Taal en Cultuur verzorgd aan kinderen van Spaanse afkomst. De lessen worden onder supervisie van de ambassade van Spanje aangeboden. Bijna elke maandagmiddag is leerkracht Maria Elena Vaquero voor de lessen aanwezig.

Contact Spaanse school

Voor informatie verwijzen we naar:
Mailadres: melena.vaguero@mecd.es  of
Mailadres: consejeriabelgica.be@educacion.es

Algemene activiteiten

Ons schoolgebouw is voor kinderen van Toermalijn een lesplaats voor FluXus en andere culturele en sportieve partners. Zij verzorgen 's middags na schooltijd diverse lessen. Er geldt voor elke activiteit een minimum aantal deelnemers om van start te kunnen gaan.

Om het brede school aanbod te kunnen bekijken en uw kind(eren) in te kunnen schrijven dient u een account aan te maken bij GRAS. Het systeem GRAS vraagt om een directe betaling bij inschrijving via Ideal.  U vindt GRAS onder Ouders op deze website.
Het brede school aanbod zal ook zichtbaar blijven op de prikborden bij de ingangen. Voor vragen omtrent het aanbod en inschrijvingen kunt u contact opnemen met onze brede school coördinator Marjan Geuke-Bohnenn. 

Contact algemene activiteiten

Coördinator: Marjan Geuke
Mailadres: marjan.bohnenn@agora.nu