Omhoog
Aanmelden

Buiten Schoolse Opvang 

De organisatie TintelTuin verzorgt voor- en naschoolse opvang.
Op BSO Toermalijn vangen wij kinderen op van de basisschool Toermalijn en andere kinderen uit de omgeving kunnen op onze gezellige BSO Toermalijn terecht.
Met ingang van het schooljaar 2014/2015 wordt de opvang georganiseerd op de locatie Tulpstraat 18 te Wormerveer. De reden voor de verhuizing is de start van de nieuwbouw van school.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is de naschoolse opvang in BSO Toermalijn. Op woensdag en tijdens vakanties is de naschoolse opvang in BSO 't Swaentje, W.van Saendenstraat 14 in Krommenie.
 
Op maandag, dinsdag en donderdag bieden wij voorschoolse opvang op locatie Toermalijn aan.
Basisschool Toermalijn en BSO Toermalijn hebben samen een eerste stap gezet in de ontwikkeling naar een Integraal Kindcentrum (IKC). Agora, Stichting voor Primair Bijzonder Onderwijs in de Zaanstreek, en kinderopvangorganisatie TintelTuin werken nauw samen om kinderopvang en onderwijs de komende jaren naadloos op elkaar aan te laten sluiten in Integrale Kindcentra.
 
Kinderdagverblijf 0-4 jaar is op locatie het Swaentje, W. van Saendenstraat 14 in Krommenie totdat de nieuwbouw is gerealiseerd.
 
Documenten
 

 van de Buiten Schoolse Opvang

 
  
  
Nieuwsbrief maart 2013.pdf
  
 
 

 

 

© Copyright 2012 ICB Toermalijn  |  Webmaster: Jack Migchelsen  |  All Rights Reserved